Bácsalmási győzelem Akasztón!

Posted on Posted in Hírek, Labdarúgás

Akasztó FC–Bácsalmási PVSE 2–3 (1–1)
Akasztó, 300 néző, vezette: Katona (Ézsiás, Patyi).

Akasztó: Németh – Bánszki, Nagy F., Tratter (Biber T. 84.), Kerekes, Szabó Zs., Lázár (Fekete 70.), Juhász, Biber J., Gyenizse, Kósa. Edzó: Szrenkó István

Bácsalmás: Eckert – PRincz, Nyúl (Sőreg 46.), Baladin, Turi (Nincsevics 80.), Hernády, Snyehola (Posa 93.), Rudics, Schneider, Illés, Szádeczky. Edző: Vanó Sándor.

Gól: Rudics 27., Lázár Zs. 60., ill. Baladin 23., Illés 74., Szádeczky 86.

Sárga lap: Kósa 37., Tratter 41., Juhász 79., illetve Snyehola 61., Baladin 82., Eckert 92.

Ifjúsági mérkőzés:
Akasztó 2-1 Bácsalmás

Judák László, az Akasztó technikai vezetője: – Most játszottunk a legjobban az elmúlt fordulókhoz képest és mégis vesztesen hagytuk el ismét a pályát. Keressük az okát, de egyelőre nincs magyarázat, miért nem sikerül a pontszerzés. Nehéz most bármit is mondani. Alig volt hátra pár perc, amikor egy beívelésből megkaptuk a harmadik gólt. Nehéz helyzetben vagyunk és folytatás sem lesz könnyű.

Vanó Sándor: – Nyílt, küzdelmes összecsapás volt az utolsó percig. A közönség szempontjából is élvezetes, sportszerű mérkőzésen dőlt el a három pont sorsa. Az akasztóiak is nagyon jól küzdöttek és örülünk, hogy a végén nekünk sikerült gólt lőni. Gratulálok a csapatomnak ez egy fontos győzelem volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük