A Bácsalmási PVSE vihette haza a legelső Bácska Kupát

Posted on Posted in Hírek, Labdarúgás

Az elmúlt hétvégén játszották az összesen négy hetesre nyúlt felkészülési sorozat, a DOG PET Bt. Bácska Kupa helyosztóit a bajai Rónai Sándor műfüves pályán. Jó iramú, érdekes meccseket hozott az utolsó játéknap, a kupát végül az előzetes várakozásoknak megfelelően a megye egyes Bácsalmás nyerte.

 

DÖNTŐ:

Bácsalmás–Szeremle 6–3 (3–1)
Sérülések, sítáborok és egyéb elfoglaltságok miatt a télen egyébként nagyszerűen erősítő Szerelme csak tizenegy emberrel tudott kiállni. Ráadásul a megye kettes társaságnál éppen a belső emberek estek ki, ez meg is látszott a játék képén, pontosabban a bekapott gólokon, hiszen három talált szögletrúgást követően esett. A Bácsalmás végig dominált, 2–0-ra is vezettek, akkor visszajött a Szerelme 2–1-re. Sőt, még 4–2 után is szorossá tudták tenni a mérkőzést, hiszen 4–3-ra szépítettek. A 75. percben aztán Farkast a játékvezető kiállította, így a találkozót végül magabiztosan húzta be a megye egyes Bácsalmás, így ők vihették haza az aranyérmeket és az első helyezettnek járó kupát.

Vanó Sándor, a Bácsalmás edzője: Nagyon tetszett a Szeremle hozzáállása, bár csak tizenegyen voltak, végigküzdötték a találkozót, és dicséretesen tudatosan játszottak. Úgy vélem, hogy tavasszal ők lehetnek a bajnokság egyik meglepetés csapata. Mi egy kicsit tompák voltunk, hiszen tegnap is játszottunk a Bonyhád ellen, akiktől végül 5–3 arányban kikaptunk, de ezek a meccsek, mint ahogy ez a torna is elsősorban nem az eredményről szólnak. Sokat cseréltem, az új embereket is sikerült beépíteni. Illés Dani hozzáállása teljesen profi, Turi István is erőn felül teljesít a hosszú kihagyása után, míg Baladin Dominik sajnos megsérült.

Szombati József, a Szeremle edzője: A kupa jól segítette a felkészülésünket. Sajnos az utolsó meccsre csak tizenegyen tudtunk kiállni, így vérmes reményeink nem lehettek, de ebben a helyzetben is helytállt a csapat. Jövő héten hazai pályán kezdjük meg a tavaszi szezont a Bácsborsód ellenében. Nem lesz egyszerű, de remélem, hogy képesek leszünk teljes kerettel kiállni. Egyébként nem értek egyet azzal, hogy már februárban megkezdődik a megyei másodosztályú bajnokság, kicsit várhatnánk még vele, mert ez az időjárás nem igen kedvez a focinak, ráadásul tudom hogy ezt nem csak mi, hanem mások is így gondolják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük